سرویس‌دهی متروی مشهد تا ساعت ۲ بامداد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیات امدادونجات آتش‌نشانی مشهد در پی سیلاب روز گذشته | تماس با ۱۲۵ در شنبه پرحادثه مشهد رکورد زد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازدید میدانی معاون‌اول رئیس‌جمهور از مناطق سیل‌زده مشهد | قدردانی از حضور شبانه‌روزی و خدمت‌رسانی دستگاه‌های دولتی، امدادی و جهادی هوای کلانشهر مشهد امروز «پاک» است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) تمامی معابر شهری مشهد باز است (۳٠ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم پیامد‌های بارندگی بی‌سابقه مشهد در روز شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهد بوی میوه می‌دهد خانه فردوسی کجاست؟ | درباره یک خانه تاریخی در روستای پاژ مطالبات مردم تپه سلام، مهدی و شهرک قدس مشهد در طرح شهید اصلانی حفاظت از کمربند سبز برای جلوگیری از تغییر کاربری پیام تسلیت شهردار مشهد در پی جان باختن تعدادی از شهروندان در سیل اخیر قدردانی شهردار مشهد از خادمان شهری پس از بارش سیل‌آسای امروز | شهروندان از تردد غیرضروری خودداری کنند + فیلم گزارش ۳۱ نقطه آبگرفتگی معابر در سطح شهر مشهد طی بارندگی امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا یکشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آماده‌باش نیرو‌های خدمات شهری تا بازگشت کامل مشهد به شرایط عادی + فیلم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۲۲ میلی‌متر بارش در مشهد طی ۳۰ دقیقه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: آب‌گرفتگی سطح شهر در حال کنترل است + فیلم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تاکنون حدود ۵ هزار زائر پیاده وارد مشهد شدند (۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد به سمت فرودگاه و راه‌آهن + فیلم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت سرخس پس از بارش باران و جاری شدن سیل از زبان فرماندار | خسارت مالی، نامعلوم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پس از باران سیل آسا شهر در آرامش نسبی است| خسارت جانی در سیل مشهد نداشتیم(۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۲۳ میلیارد تومان تفاهم‌نامه در نمایشگاه پژوهش استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۸۰۳
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
۲۳ میلیارد تومان تفاهم‌نامه در نمایشگاه پژوهش استان خراسان رضوی
دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی گفت: در طول این نمایشگاه ۲۰ تفاهم نامه بین مراکز علمی و صنعت به ارزش ۲۳ میلیارد تومان منعقد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر ملک‌زاده در خصوص نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی  اظهار کرد: در این نمایشگاه یک ستاد و پنج کمیته وجود دارد که کمیته علمی را دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی را شهرداری مشهد، کمیته فن بازارها را شرکت شهرک‌های صنعتی، کمیته اجرایی دانشگاه فردوسی و کمیته نظارت و ارزیابی را  دفتر برنامه ریزی و تحول اداری برعهده دارد.

وی افزود: نمایشگاه هفته پژوهش همه ویژگی‌های نمایشگاه‌های دیگر را دارد و یک ماراتن همکاری بین دستگاه های مختلف در بخش خصوصی و دولتی است. ۴۰ دستگاه دولتی و غیردولتی در این کارگروه ها حضور دارند و جهاد دانشگاهی در کمیسون‌های مختلف عضو است.

دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: سعی کردیم از تجارب سال قبل در این نمایشگاه استفاده کنیم و در این نمایشگاه کارگروه نظارت و ارزیابی را  اضافه کردیم. در این نمایشگاه بیش از آنکه وجهه نمایشگاهی مورد نظر باشد مارتن همکاری میان‌بخشی و میان‌دستگاهی اهمیت دارد.

ملک‌زاده خاطرنشان کرد: ۴۰ دستگاه اجرایی، دانشگاهی، مراکز فناوری و بخش خصوصی در برگزاری این نمایشگاه سهیم هستند. امسال ۱۱ هزار متر مربع سطح زیربنای نمایشگاه است که ۶ هزار و ۳۰۰ متر غرفه‌بندی شده و فضای آن نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. از این مساحت ۴۶ درصد دانشگاه ها و مراکز علم و فناوری، ۳۲ درصد اجرایی و ۲۲ درصد بخش خصوصی را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های نمایشگاه پیش‌بینی امتیازها و فضا برای ارائه تقاضای صنعت است. در حال حاضر تقاضاهایی از جانب صنایع معدنی، شیلات، ربات، مترو و صنایع دفاعی مطرح شده است. همچنین در کنار توانمندی‌هایی که در نمایشگاه ارائه شده، نشست‌های زیادی نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار شده.
 
دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی تصریح کرد: در طول این نمایشگاه ۲۰ تفاهم نامه بین مراکز علمی و صنعت به ارزش ۲۳ میلیارد تومان منعقد شده است. همچنین  ۹۲ طرح رونمایی و ۳۰۰   نشست انتقال دستاورد و تعیین تقاضا و سفارش نیز برگزار شده و این به معنای اقتصاد مقاومتی است زیرا در این نمایشگاه علاوه بر عرضه و تقاضا، کارگزارانی این دو را با یکدیگر ارتباط می‌دهند. 
  
ملک‌زاده گفت: ۲۶۲  شرکت در طول سه روز نمایشگاه در قالب عرضه دستاورد و سفارش پژوهش ارتباطات خود را مدیریت کردند. ذی‌نفعان اصلی این رویداد  دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فناوری، صنایع  و شرکت‌های بخش خصوصی هستند و دستگاه‌های پشتیبان نیز به اندازه‌ای که از آنان انتظار داشتیم، با ما همکاری داشتند.

وی افزود: علت عدم حضور بانک‌ها در نمایشگاه ایرادی است که به  نظام بانکی کشور وارد است و بانک‌ها و نظام بانکی هنوز وارد کارهای ریسک‌پذیر نشده اند و حوزه پژوهش و فناوری نیز دارای ریسک است. یکی از مشکلات اقتصادی کشور نظام بانکی است و این موضوع خودش را در اینجا نشان می‌دهد و به معنای دیگر بانک‌ها انگیزه ای برای حضور در این فضاها را  ندارند. 

دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: ارزش نحوه ارائه دستاورد  اهمیت زیادی دارد و ممکن است یک کار بد به شکل خوبی ارائه شود و ارزش آن به مراتب افزایش باید و بالعکس در حال حاضر در نمایشگاه  مراکزی هستند که دستاوردهای  بسیار خوبی دارند  ولی در ارائه حق مطلب ارائه نشده است وهمانطور که میدانید  بازار و بازاریابی علم است و از محقق نباید انتظار داشت بازاریاب خوبی باشد. در فرایند ایده تا بازار اگر همه سرجای خود قرار بگیرند این روند به خوبی اجرا خواهد شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->